Turulkéve
TURUL-KÉVE
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Menü
 
Naptár
2018. Június
HKSCPSV
28
29
30
31
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
<<   >>
 
Nyilatkozat
Nyilatkozat : XVII.számú nyilatkozat 2006.október.3.

XVII.számú nyilatkozat 2006.október.3.

  2006.11.02. 21:54


A TURUL KÉVE 5/2006. SZÁMÚ NYILATKOZATA

A Kormány és az Országgyűlés elfogadta az ún.Konvergencia Programot, és az annak végrehajtására szánt Gyurcsány-csomagot. Röpködtek a száz- és ezermilliárdok, amelyek majd az Európai Unióból fognak érkezni. Ezt mondták az Unióhoz való csatlakozás fő érveként is. Most azonban az Unió előírásaira és elvárásaira hivatkozva hozzák sorra a megszorító intézkedéseket. Most akkor melyik az igaz? Jön-e pénz az Unióból, vagy megszorításokat kell hozni az Unió miatt? Mikor hazudtak az ország felelős (vagy inkább felelőtlen) vezetői, akkor-e vagy most? Vagy mindkétszer? És közben is folyamatosan? Ez a legvalószínűbb.

Egyrészt mert az Unióból nem jön úgy a pénz, mint a csapból a víz. Először is tagdíjat kell fizetni – nem is kicsit. Amelyik vállalkozó pedig pályázni szeretne valamiféle Uniós pénzre, annak önrészt kell befizetnie – nem is keveset. És még e kétszeri befizetés után sincs semmi garancia arra, hogy valóban érkezik pénz. És ha netán érkezik is, aránytalanul kevesebb lesz az, mint amennyit hasonló tevékenységet folytató régi Uniós tagok vállalkozói kapnak. Mutasson már valaki nagyobb létszámban (nem csak egy-két kirakatembert) mezőgazdasági vállalkozókat, vagy kis- és középvállalkozókat, akik kaptak a beígért Uniós támogatásból.

Természetesen az is hazugság, hogy minden rossz döntést az Unióra lehet fogni. Nem kötelezi az Unió az országot a kórházak ellehetetlenítésére, a pedagógusok megsarcolására, a gyanúsan alkotmányellenes adójogszabályok (pl: elvárt adó, szolidaritási adó, kétszeres minimálbérnek megfelelő TB járulék stb.).meghozatalára.

Az ország felkészületlen állapota miatt nem lett volna szabad ilyen feltételekkel csatlakozni az Európai Unióhoz. És ha már ez megtörtént (az összes parlamenti párt hazugságai miatt), lehetetlen állapot, hogy egy miniszterelnök hazudozásaival hozza nehéz helyzetbe a gazdaságot, ezen belül is elsősorban a legkönnyebben sebezhető kis- és középvállalkozásokat. Aki ezt megteszi, az méltatlan az ország vezetésére. Akik erről tudtak és cinkosok voltak, azok is felelősek a kialakult helyzetért. Ezért úgy a miniszterelnöknek, mint az egész Kormánynak távoznia kell minden felelős pozícióból az ország és a nemzet érdekében.

 

 Budapest, 2006. október 3.

                                                   

                                                                                                       A TURUL KÉVE  tagsága

 
Látogatók
Indulás: 2004-04-04
 
Chat
 
Turul-KÉVE Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
Székely Himnusz
 

Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben    *****    Lépj be a lovak világába! Nevelj, versenyezz, szórakozz! Virtuális lónevelde, szerepjáték, olvasó sarok!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék 3 év elõrejelzés, ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! Rendeld meg most!    *****    A Világon egyetlen messengeren nézhetõ filmes oldal! NÉZZ FILMET FACEBOOK MESSENGEREN! Csatlakozz hozzánk!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    KÉRDÕASZTROLÓGIA OKTATÁS AZT ALAPOKTÓL, SAJÁT TANULÁSI TEMPÓD SZERINT - CSAK ITT!    *****    Konyhatündér blog! Egészséges, gyorsan elkészíthetõ ételek. Recept blog    *****    Konyhatündér    *****    Nokedli lapja **** Családi magazin **** Minden ami érdekelhet 18-89 éves korodig ****    *****    Nokedli-lapja *** °_|_° *** Családi magazin *** --*** Mindenrõl olvashat itt ami érdekes lehet 18-98 évesig!! ******___******    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel,a legkedvezõbb áron és ingyenes konzultáció,a csillagjövõ oldalon. Katt!