Turulkéve
TURUL-KÉVE
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Menü
 
Naptár
2017. Október
HKSCPSV
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
<<   >>
 
Nyilatkozat
Nyilatkozat : XVII.számú nyilatkozat 2006.október.3.

XVII.számú nyilatkozat 2006.október.3.

  2006.11.02. 21:54


A TURUL KÉVE 5/2006. SZÁMÚ NYILATKOZATA

A Kormány és az Országgyűlés elfogadta az ún.Konvergencia Programot, és az annak végrehajtására szánt Gyurcsány-csomagot. Röpködtek a száz- és ezermilliárdok, amelyek majd az Európai Unióból fognak érkezni. Ezt mondták az Unióhoz való csatlakozás fő érveként is. Most azonban az Unió előírásaira és elvárásaira hivatkozva hozzák sorra a megszorító intézkedéseket. Most akkor melyik az igaz? Jön-e pénz az Unióból, vagy megszorításokat kell hozni az Unió miatt? Mikor hazudtak az ország felelős (vagy inkább felelőtlen) vezetői, akkor-e vagy most? Vagy mindkétszer? És közben is folyamatosan? Ez a legvalószínűbb.

Egyrészt mert az Unióból nem jön úgy a pénz, mint a csapból a víz. Először is tagdíjat kell fizetni – nem is kicsit. Amelyik vállalkozó pedig pályázni szeretne valamiféle Uniós pénzre, annak önrészt kell befizetnie – nem is keveset. És még e kétszeri befizetés után sincs semmi garancia arra, hogy valóban érkezik pénz. És ha netán érkezik is, aránytalanul kevesebb lesz az, mint amennyit hasonló tevékenységet folytató régi Uniós tagok vállalkozói kapnak. Mutasson már valaki nagyobb létszámban (nem csak egy-két kirakatembert) mezőgazdasági vállalkozókat, vagy kis- és középvállalkozókat, akik kaptak a beígért Uniós támogatásból.

Természetesen az is hazugság, hogy minden rossz döntést az Unióra lehet fogni. Nem kötelezi az Unió az országot a kórházak ellehetetlenítésére, a pedagógusok megsarcolására, a gyanúsan alkotmányellenes adójogszabályok (pl: elvárt adó, szolidaritási adó, kétszeres minimálbérnek megfelelő TB járulék stb.).meghozatalára.

Az ország felkészületlen állapota miatt nem lett volna szabad ilyen feltételekkel csatlakozni az Európai Unióhoz. És ha már ez megtörtént (az összes parlamenti párt hazugságai miatt), lehetetlen állapot, hogy egy miniszterelnök hazudozásaival hozza nehéz helyzetbe a gazdaságot, ezen belül is elsősorban a legkönnyebben sebezhető kis- és középvállalkozásokat. Aki ezt megteszi, az méltatlan az ország vezetésére. Akik erről tudtak és cinkosok voltak, azok is felelősek a kialakult helyzetért. Ezért úgy a miniszterelnöknek, mint az egész Kormánynak távoznia kell minden felelős pozícióból az ország és a nemzet érdekében.

 

 Budapest, 2006. október 3.

                                                   

                                                                                                       A TURUL KÉVE  tagsága

 
Látogatók
Indulás: 2004-04-04
 
Chat
 
Turul-KÉVE Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
Székely Himnusz
 

ÚJRA NYITVA! ~FBLOG~ ÁLLATKÍSÉRLETEKTÕL MENTES A SMINKED? ~HAMAROSAN KREDIT NYEREMÉNY! TERMÉKTESZTEK!~FBLOG~ÚJRA NYITVA!    *****    Astropapa-iskolája mindenkit szeretettel vár és INGYENES TANÁCSOT AD minden kedves érdeklõdõnek!    *****    Supernatural - ODaát - 13. ÉVad - Extrák - Infók - ÉRdekességek - ODaát - Supernatural - 13.ÉVad - Supernatural - ODaát    *****    A csillagjövõ oldalon,nem csak alacsonyak az árak, hanem a tanácsadás, teljesen ingyenes. Szeretettel várlak minden nap    *****    Új design! Az egyetlen magyar Olicity és a legaktívabb Zöld Íjász rajongói oldala! 6. évad & Arrowverse hírek!    *****    No.1 Christina Aguilera Fan Site - Minden ami X-Tina, minden héten újdonságok! Katt!    *****    TelenovelasWeb - Hírek, képek, videók, saját véleménnyel tarkított bejegyzések telenovellákról és a színészekrõl! Gyere!    *****    Hamarosan olvashatók lesznek az oldalamon az Asztro-tükör asztrológiai írásai, cikkei.    *****    Gesztenye, gesztenye, gesztenye... és egy álmos sün! Gyertek az októberi rétre Mályvával és Pipitérrel! Irány a Mesetár!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Ha te is a letisztult stílus híve vagy, nézz be hozzám! Smink, ruha, kritika //Style and Stuff// Style and Stuff//    *****    MINDEN HÓNAPBAN INGYENES G-PORTÁL SABLON! TELJESEN ÁTSZERKESZTHETÕ A LEGÚJABB KÓDOKKAL! Ne maradj le egyik hónapban sem!    *****    Rendeld meg az asztrológiai csomagok egyikét és teljesen ingyen megbeszélheted velem a kérdéseidet telefonon, skypeon!!!    *****    Nézz filmet messengeren! Ha szereted a filmeket klikk ide! Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film! Film!Film!    *****    Nézz filmet messengeren! Ha szereted a filmeket klikk ide! Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!    *****    A CSILLAGJÖVÕ OLDALON RENDKÍVÜLI AKCIÓK,LEHETÕSÉGEK.A MEGRENDELÉSEK UTÁN TELJESEN INGYENES KONZULTÁCIÓ,TANÁCSADÁS.VÁRLAK    *****    Õszi manókalandok a réten! Búcsúztassátok el ti is útra kelõ madarainkat Mályvával és Pipitérrel! Gyertek a Mesetárba!    *****    | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale |    *****    Bûbájos boszorkák - Charmed - Extrák - Érdekességek - Cikkek - Interjúk - Bûbájos boszorkák - Charmed - Charmed -Játékok    *****    Infrashape Horizontal fittness stúdió Debrecen