Turulkéve
TURUL-KÉVE
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Menü
 
Naptár
2017. Október
HKSCPSV
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
<<   >>
 
Nyilatkozat
Nyilatkozat : I. számú nyilatkozat 2004. szeptember 28.

I. számú nyilatkozat 2004. szeptember 28.

  2005.03.11. 23:30


NYILATKOZAT

 

A TURUL Kárpát-medencei Érdekvédelmi Vállalkozói Egyesület a kormány-főváltással és az új kormányprogrammal kapcsolatosan az alábbi nyilatkozatot fogadta el:

 

Az egyesület tagságát magyar kisvállalkozók alkotják, akik nagyon megszenvedték az elmúlt kormányok multinacionális- és nagyvállalkozás-barát politikáját, és minden kormányváltásnál azt várták, hogy végre valamelyik kormány rájuk, hazai kisvállalkozókra is tekintettel lesz programja kialakításakor. Már csak azért is, mivel létszámuknál fogva mégiscsak ők foglalkoztatják a munkavállalók jelentős hányadát, mégiscsak ők fizetik a helyi iparűzési és egyéb adók jelentős részét – mégis mindig mostohaként bánt velük eddig minden kormány. Soha nem kaptak olyan beruházási támogatásokat, mint az idegenek, olyan adókedvezményeket, mint a külföldiek, pedig nem akarták tevékenységüket külföldre telepíteni, és adójukat az országból kivinni.

 

A sajtó a mostani kormányfőváltás előtt azt kezdte híresztelni, hogy az új kormányfő a modern Robin Hood, aki a gazdagoktól vesz el, és azt a szegényeknek adja. Ezt arra a porhintésre alapozták, hogy a bankok az eddiginél többet fognak adózni. Ez idáig rendben is lenne, ha nem csak a bankok extraprofitjából csípnének le egy – e profit méretéhez egyáltalán nem nagy – részt, hanem más helyekről is (pl. vagyonadóval); ha végre valamelyik kormány megvizsgálná a gigantikus vagyonok eredetét (pl. éppen az új miniszterelnökét); és az igazságos adózás eredményét valóban a rászorulókhoz juttatnák el. Erről azonban – sajnos – most sincs szó. Persze ha belegondolunk, hogy a „szegénységpárti” miniszterelnököt (aki egyébként be is váltotta szegénységpárti ígéretét), most egy vörös csillag párti miniszterelnök váltja fel, akkor aligha csodálkozhatunk azon, hogy a magyar kisvállalkozók ezúttal sem jutottak eszébe a kormányprogram alkotóinak. Ha bankár helyett milliárdos kormányoz, akkor nem csak a suba-subához, hanem a guba-gubához elv is maradéktalanul megvalósul.

 

Mi, magyar kisvállalkozók várjuk, hogy az ál-Robin Hood helyett végre a magyar Lúdas Matyi lépjen színre, aki háromszor veri vissza az Antall-Boross-Horn-Orbán-Medgyessy-Gyurcsány-Döbrögiken a hazai vállalkozókon esett sérelmeket, és adja vissza nekik a multik hizlalására adott forrásokat.

 

 

 

Budapest, 2004. szeptember 28.

 

 

                                                                                                            TURUL KÉVE

                                                                                                                elnöksége

 
Látogatók
Indulás: 2004-04-04
 
Chat
 
Turul-KÉVE Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
Székely Himnusz
 

ÚJRA NYITVA! ~FBLOG~ ÁLLATKÍSÉRLETEKTÕL MENTES A SMINKED? ~HAMAROSAN KREDIT NYEREMÉNY! TERMÉKTESZTEK!~FBLOG~ÚJRA NYITVA!    *****    Astropapa-iskolája mindenkit szeretettel vár és INGYENES TANÁCSOT AD minden kedves érdeklõdõnek!    *****    Supernatural - ODaát - 13. ÉVad - Extrák - Infók - ÉRdekességek - ODaát - Supernatural - 13.ÉVad - Supernatural - ODaát    *****    A csillagjövõ oldalon,nem csak alacsonyak az árak, hanem a tanácsadás, teljesen ingyenes. Szeretettel várlak minden nap    *****    Új design! Az egyetlen magyar Olicity és a legaktívabb Zöld Íjász rajongói oldala! 6. évad & Arrowverse hírek!    *****    No.1 Christina Aguilera Fan Site - Minden ami X-Tina, minden héten újdonságok! Katt!    *****    TelenovelasWeb - Hírek, képek, videók, saját véleménnyel tarkított bejegyzések telenovellákról és a színészekrõl! Gyere!    *****    Hamarosan olvashatók lesznek az oldalamon az Asztro-tükör asztrológiai írásai, cikkei.    *****    Gesztenye, gesztenye, gesztenye... és egy álmos sün! Gyertek az októberi rétre Mályvával és Pipitérrel! Irány a Mesetár!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Ha te is a letisztult stílus híve vagy, nézz be hozzám! Smink, ruha, kritika //Style and Stuff// Style and Stuff//    *****    MINDEN HÓNAPBAN INGYENES G-PORTÁL SABLON! TELJESEN ÁTSZERKESZTHETÕ A LEGÚJABB KÓDOKKAL! Ne maradj le egyik hónapban sem!    *****    Rendeld meg az asztrológiai csomagok egyikét és teljesen ingyen megbeszélheted velem a kérdéseidet telefonon, skypeon!!!    *****    Nézz filmet messengeren! Ha szereted a filmeket klikk ide! Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film! Film!Film!    *****    Nézz filmet messengeren! Ha szereted a filmeket klikk ide! Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!    *****    A CSILLAGJÖVÕ OLDALON RENDKÍVÜLI AKCIÓK,LEHETÕSÉGEK.A MEGRENDELÉSEK UTÁN TELJESEN INGYENES KONZULTÁCIÓ,TANÁCSADÁS.VÁRLAK    *****    Õszi manókalandok a réten! Búcsúztassátok el ti is útra kelõ madarainkat Mályvával és Pipitérrel! Gyertek a Mesetárba!    *****    | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale |    *****    Bûbájos boszorkák - Charmed - Extrák - Érdekességek - Cikkek - Interjúk - Bûbájos boszorkák - Charmed - Charmed -Játékok    *****    Infrashape Horizontal fittness stúdió Debrecen