Turulkéve
TURUL-KÉVE
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Menü
 
Naptár
2017. Október
HKSCPSV
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
<<   >>
 
Nyilatkozat
Nyilatkozat : VI. számú nyilatkozat 2005. március 29.

VI. számú nyilatkozat 2005. március 29.

  2005.03.29. 17:46


 

A TURUL KÉVE 3/2005. SZÁMÚ NYILATKOZATA

 

A közelmúltban lezajlott gazdatüntetés úgy ért véget, hogy a gazdák azt sem tudták, mit írtak alá képviselők. Nekik telefonon jött a hír, hogy alá van írva a megállapodás, haza lehet menni. Előttük senki nem ismertette annak lényegét, nem olvasták fel számukra annak tartalmát, betartásának biztosítékait. Úgy látszik, hogy nemcsak a

Kormánynak, hanem a gazdák nevében tárgyalóknak is az volt a legfontosabb, hogy március 15.-én nehogy Budapesten legyenek a traktorok és gazdáik, mert akkor ki tudja, hogy mi történhetett volna. Talán valakik megtették volna azt, amit a gazdák vezetői nem mertek megtenni – tudniillik, hogy felnyitják a vidéken élők szemét, hogy miért, és kik miatt kell nekik tönkre menniük. És akkor a gazdák lehet, hogy még jobban elrontották volna egyesek ünnepét. És talán másokét is, akik látszólag a háttérből a gazdák mellett voltak, de ezt nyíltan felvállalni nem merték, és nem is tettek semmit valójában a gazdák ügyéért.

 

Vajon miért nem vállalta egyetlen parlamenti párt sem, hogy megismertesse a gazdákkal az igazat? Talán csak nem azért, mert akkor kiderült volna, hogy a jelenlegi kormány balfogásain és tudatos rombolásán túl az ezt megelőző kormány is jelentősen közrehatott abban, hogy a magyar mezőgazdaság a jelenlegi helyzetbe jutott. És ezek a parlamenti erők előzetesen felvilágosították-e a gazdákat, hogy mire számíthatnak az Európai Unióban? Vajon nem mindegyik „Igen”-re buzdító párt nem azt kürtölte-e állandóan, hogy mennyi pénz fog özönleni az országba? Most miért nem állt egyik sem a gazdák elé?

 

Szomorúan állapíthatjuk meg, hogy a gazdákat (és még nagyon sok társadalmi réteget) becsapták az Uniós csatlakozáskor is, és becsapták, illetve cserbenhagyták most is.

 

A TURUL KÉVE – mint kisvállalkozások érdekképviselete – azon lesz, hogy a gazdákat, és a többi vállalkozói csoportot megismertesse az igazsággal, mert nyakunkon a kés.

 

 

 

Budapest, 2005. március 29.

                                                                                                                       a

                                                                                                            TURUL KÉVE

                                                                                                                  tagsága

 
Látogatók
Indulás: 2004-04-04
 
Chat
 
Turul-KÉVE Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
Székely Himnusz
 

ÚJRA NYITVA! ~FBLOG~ ÁLLATKÍSÉRLETEKTÕL MENTES A SMINKED? ~HAMAROSAN KREDIT NYEREMÉNY! TERMÉKTESZTEK!~FBLOG~ÚJRA NYITVA!    *****    Astropapa-iskolája mindenkit szeretettel vár és INGYENES TANÁCSOT AD minden kedves érdeklõdõnek!    *****    Supernatural - ODaát - 13. ÉVad - Extrák - Infók - ÉRdekességek - ODaát - Supernatural - 13.ÉVad - Supernatural - ODaát    *****    A csillagjövõ oldalon,nem csak alacsonyak az árak, hanem a tanácsadás, teljesen ingyenes. Szeretettel várlak minden nap    *****    Új design! Az egyetlen magyar Olicity és a legaktívabb Zöld Íjász rajongói oldala! 6. évad & Arrowverse hírek!    *****    No.1 Christina Aguilera Fan Site - Minden ami X-Tina, minden héten újdonságok! Katt!    *****    TelenovelasWeb - Hírek, képek, videók, saját véleménnyel tarkított bejegyzések telenovellákról és a színészekrõl! Gyere!    *****    Hamarosan olvashatók lesznek az oldalamon az Asztro-tükör asztrológiai írásai, cikkei.    *****    Gesztenye, gesztenye, gesztenye... és egy álmos sün! Gyertek az októberi rétre Mályvával és Pipitérrel! Irány a Mesetár!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Ha te is a letisztult stílus híve vagy, nézz be hozzám! Smink, ruha, kritika //Style and Stuff// Style and Stuff//    *****    MINDEN HÓNAPBAN INGYENES G-PORTÁL SABLON! TELJESEN ÁTSZERKESZTHETÕ A LEGÚJABB KÓDOKKAL! Ne maradj le egyik hónapban sem!    *****    Rendeld meg az asztrológiai csomagok egyikét és teljesen ingyen megbeszélheted velem a kérdéseidet telefonon, skypeon!!!    *****    Nézz filmet messengeren! Ha szereted a filmeket klikk ide! Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film! Film!Film!    *****    Nézz filmet messengeren! Ha szereted a filmeket klikk ide! Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!    *****    A CSILLAGJÖVÕ OLDALON RENDKÍVÜLI AKCIÓK,LEHETÕSÉGEK.A MEGRENDELÉSEK UTÁN TELJESEN INGYENES KONZULTÁCIÓ,TANÁCSADÁS.VÁRLAK    *****    Õszi manókalandok a réten! Búcsúztassátok el ti is útra kelõ madarainkat Mályvával és Pipitérrel! Gyertek a Mesetárba!    *****    | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale |    *****    Bûbájos boszorkák - Charmed - Extrák - Érdekességek - Cikkek - Interjúk - Bûbájos boszorkák - Charmed - Charmed -Játékok    *****    Infrashape Horizontal fittness stúdió Debrecen