Turulkéve
TURUL-KÉVE
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Menü
 
Naptár
2018. Június
HKSCPSV
28
29
30
31
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
<<   >>
 
Nyilatkozat
Nyilatkozat : VI. számú nyilatkozat 2005. március 29.

VI. számú nyilatkozat 2005. március 29.

  2005.03.29. 17:46


 

A TURUL KÉVE 3/2005. SZÁMÚ NYILATKOZATA

 

A közelmúltban lezajlott gazdatüntetés úgy ért véget, hogy a gazdák azt sem tudták, mit írtak alá képviselők. Nekik telefonon jött a hír, hogy alá van írva a megállapodás, haza lehet menni. Előttük senki nem ismertette annak lényegét, nem olvasták fel számukra annak tartalmát, betartásának biztosítékait. Úgy látszik, hogy nemcsak a

Kormánynak, hanem a gazdák nevében tárgyalóknak is az volt a legfontosabb, hogy március 15.-én nehogy Budapesten legyenek a traktorok és gazdáik, mert akkor ki tudja, hogy mi történhetett volna. Talán valakik megtették volna azt, amit a gazdák vezetői nem mertek megtenni – tudniillik, hogy felnyitják a vidéken élők szemét, hogy miért, és kik miatt kell nekik tönkre menniük. És akkor a gazdák lehet, hogy még jobban elrontották volna egyesek ünnepét. És talán másokét is, akik látszólag a háttérből a gazdák mellett voltak, de ezt nyíltan felvállalni nem merték, és nem is tettek semmit valójában a gazdák ügyéért.

 

Vajon miért nem vállalta egyetlen parlamenti párt sem, hogy megismertesse a gazdákkal az igazat? Talán csak nem azért, mert akkor kiderült volna, hogy a jelenlegi kormány balfogásain és tudatos rombolásán túl az ezt megelőző kormány is jelentősen közrehatott abban, hogy a magyar mezőgazdaság a jelenlegi helyzetbe jutott. És ezek a parlamenti erők előzetesen felvilágosították-e a gazdákat, hogy mire számíthatnak az Európai Unióban? Vajon nem mindegyik „Igen”-re buzdító párt nem azt kürtölte-e állandóan, hogy mennyi pénz fog özönleni az országba? Most miért nem állt egyik sem a gazdák elé?

 

Szomorúan állapíthatjuk meg, hogy a gazdákat (és még nagyon sok társadalmi réteget) becsapták az Uniós csatlakozáskor is, és becsapták, illetve cserbenhagyták most is.

 

A TURUL KÉVE – mint kisvállalkozások érdekképviselete – azon lesz, hogy a gazdákat, és a többi vállalkozói csoportot megismertesse az igazsággal, mert nyakunkon a kés.

 

 

 

Budapest, 2005. március 29.

                                                                                                                       a

                                                                                                            TURUL KÉVE

                                                                                                                  tagsága

 
Látogatók
Indulás: 2004-04-04
 
Chat
 
Turul-KÉVE Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
Székely Himnusz
 

Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben    *****    Lépj be a lovak világába! Nevelj, versenyezz, szórakozz! Virtuális lónevelde, szerepjáték, olvasó sarok!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék 3 év elõrejelzés, ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! Rendeld meg most!    *****    A Világon egyetlen messengeren nézhetõ filmes oldal! NÉZZ FILMET FACEBOOK MESSENGEREN! Csatlakozz hozzánk!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    KÉRDÕASZTROLÓGIA OKTATÁS AZT ALAPOKTÓL, SAJÁT TANULÁSI TEMPÓD SZERINT - CSAK ITT!    *****    Konyhatündér blog! Egészséges, gyorsan elkészíthetõ ételek. Recept blog    *****    Konyhatündér    *****    Nokedli lapja **** Családi magazin **** Minden ami érdekelhet 18-89 éves korodig ****    *****    Nokedli-lapja *** °_|_° *** Családi magazin *** --*** Mindenrõl olvashat itt ami érdekes lehet 18-98 évesig!! ******___******    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel,a legkedvezõbb áron és ingyenes konzultáció,a csillagjövõ oldalon. Katt!